VetOutlet Oy:n toimitusehdot

Vetoutletin asiakasrekisteri on luottamuksellinen eikä Vetoutlet  luovuta tietoja eteenpäin muille kuin tässä sopimusehdossa mainituille osapuolille. Tietoja ei käytetä markkinointiin ilman erillistä lupaa.

Vetoutlet toimittaa tilatut tavarat pääsääntöisesti postitse. Jos tilattu tuote on päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Toimitusaika on normaalisti 5-7 päivää. Posti (Itella Oyj) toimittaa lähetyksen tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus, ja lähetys on noudettavissa lähimmästä postin toimipisteestä.

HUOM: yksityishenkilöiden minimitilaus on 250,00 (alv 0)!

Toimituskulut

Toimituskulut ovat kaikilla paketeilla 21,50 euroa + alv.

Maksutavat

Lasku

Arvonlisävero

Kaikkien myymiemme tuotteiden hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa. Myymiemme tuotteiden hinotihin lisätään arvonlisäveron 24 % (pääosa tavaroista), 14 % (ruoka ja vapaakaupan tarvikkeet) tai 10% (reseptilääkkeet ja kirjat).

Takuu

Tuotteillamme on pääosin 1 vuoden takuu. Joissain tuotteissa takuu on pidempi. Näissä pidempi takuu on ilmoitettu tuotesivulla. 

Palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen pitäisi olla käyttämätön. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä puhelimitse tai ähköpostilla. Huom: Palautuksen postimaksusta vastaa asiakas. Viallisen tuotteen palautuksesta vastaa VetOutlet Oy. (VetOutlet Oy, Asiakaspalautus).

Mikäli asiakas palauttaa viallisen tai väärin toimitetun tuotteen, maksaa VetOutlet toimituskulut. Muussa tapauksessa asiakas palauttaa tilaamansa tuotteen omaan lukuunsa.

Ylivoimainen este

Ylivoimaisen esteen sattuessa Vetoutlet voi lykätä tuotteen toimitusta tai peruuttaa koko tilauksen maksamalla asiakkaalle takaisin mahdollisesti suoritetun kauppasumman. Ylivoimaisen esteen muodostava tapahtuma voi olla esimerkiksi viranomaisen toimenpide, tekninen vika, toiminnan keskeytyminen vesivahingon tai tulipalon tai muun onnettomuuden seurauksena, yleisen liikenteen tai energianjakelun keskeytys, työselkkaus taikka muu vastaava vaikutuksiltaan yhtä merkittävä ja epätavallinen syy, jota Vetoutlet ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon ja jonka seurauksia se ei kohtuudella ole voinut välttää.

Muuta

Kaikki tavarat ovat Vetoutlet omaisuutta kunnes kauppasumma on kokonaisuudessaan suoritettu.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen tuotteen saatavuusongelmien vuoksi.

Henkilörekisterin rekisteriseloste

Vetoutlet Oy (Y-2719808-8)

Neitsytpolku 8 E

00140 Helsinki

Rekisteri: Asiakasrekisteri

Henkilötietojen tarkoitus: Hyvä asiakaspalvelu

Tiedot rekisterissä: Etunimi, sukunimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite, eläinlääkärinumero sekä muut mahdolliset käyttäjän antamat lisätiedot.

Luottamuksellisuus: Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Yhteystiedot

VetOutlet Oy

Neitsytpolku 8 E

00140 Helsinki

Puh: 044-0675355

info at vetoutlet fi